English version English version Nandafalva 30 éves
 
         
 


Keresés a honlapon

Oldal térkép

Világvallások zenei találkozója
Nandafalva, 2003. június 14.


Kedves Barátunk!

A Magyar Vaisnava Hindu Egyesület szervezésében 2003. június 14-én, du. 15 órától a balástyai hindu templom szabadtéri színpadán megrendezzük a

"Sok úton egy cél felé" - világvallások zenei találkozóját a tolerancia jegyében.

Célunk, hogy jobban megismerhessük más vallási irányzatok zenei kultúráját és gondolatait a vallási toleranciáról, mert meggyőződésünk, hogy a mai nézeteltérések időszakában egy ilyen irányú törekvés a maga szintjén, elősegítheti a kölcsönös megértés kialakulását.

Résztvevők: Katolikus Egyház, Buddhista Misszió, Magyarországi Muszlim Egyház, Magyarországi Bahá'i Közösség, Zsidó Hitközösség, Magyar Vaisnava Hindu Egyesület, Bereczky Szilvia dalénekesnő, Hema Mani indiai énekművész.
Program tervezet: minden vallási irányzat 20-25 percben bemutatja zenei, illetve meditációs előadását. Utána a jelenlevő vallási vezetők egy nyilvános kerekasztal beszélgetés keretében beszélgetnek a vallási toleranciáról és bemutatják saját szent helyeiket.

A program háziasszonya: Dobos Katalin a Szegedi Nemzeti Színház színművésze.
Az ünnepélyes megnyitót Dr. Szalay István nyugalmazott vallásügyi államtitkár, Manbir Sing India magyarországi nagykövete és Újvári László balástyai polgármester tartja.

Ezen levél csupán előzetes tájékoztató, annak reményében, hogy felkelti érdeklődését és megtiszteli személyével a programot! Kérjük, hogy ismerőseit is tájékoztassa terveinkről!

Baráti üdvözlettel : Lakatos Gyula


Információ:
6764 Balástya Tanya 368.
Telefon: 06 (20) 918-6628
govindanandafreemail.hu
http://govindananda.mdo.hu/


tovább >>

 
Jelentések | Beszámolók | Tanítások | Lap tetejére