English version English version Nandafalva 30 éves
 
         
 

Keresés a honlapon

Oldal térkép

Srí Vjászapúdzsa 2005 Peruban


Srila Guru Mahárádzs 52. Sri Vjászapúdzsáját négy napon át ünnepeljük az Eco Truly Farmon, Peruban.

A perui Vrnda-közösség bhaktái mindenkit meghívnak, hogy vegyen részt lelki családunk naptárában az egyik legfontosabb eseményen a Sri Vjászapúdzsa 2005-ön, vagyis kedves lelki tanítómesterünk, Dzsaja Om Visnupáda Srila Bhakti Aloka Paramádvaiti Mahárádzs születése 52. évfordulóján.

Október 9 és 12 között teljes program lesz az Eco Truly Farmon a jóga kolostorban és a védikus planetáriumban amely 20 km-el északra van Limától, Peru fővárosától. Külön ünnepet rendezünk a gyerekeknek, különböző szemináriumok és kulturális programok lesznek, majd szerdán, 12-én kerül sor Srila Guru Mahárádzs, a Vrnda alapító ácsárjája 52. Vjászapúdzsa ceremóniájára; lesz külön gurupúdzsa a gyerekeknek, beszédeket tartanak a hittestvérek, szannjászik, idősebb bhakták, és a közösség. Ezeket művészi bemutatók követik, majd a bhakták felajánlásokat tesznek Srila Guru Mahárádzsnak, és végül egy meglepetés

Várhatóan sok bhakta és barát érkezik Srila Guru Mahárádzsa, Srila Atulánanda Ácsárja, Vrnda szannjászijai és a vaisnavák szádhu-szangájára, nemcsak Dél-Amerikából, hanem a világ különböző jatráiból is. Azoknak, akik személyesen nem jöhetnek el az ünnepre, itt a lehetőség a részvételre; küldjék el a felajánlásaikat a Vjászapúdzsa weblapra angol vagy spanyol nyelven. A felajánlásokat itt olvashatjátok (angolul).

Szolgátok,
Manah Siksa dévi dászi

 
Jelentések | Beszámolók | Tanítások | Lap tetejére