English version English version Nandafalva 30 éves
 
         
 


Keresés a honlapon

Oldal térkép

A Vrinda új weblapjai és projektjei

A VRINDA JELENTI

*************************************************************
VRINDA MÉDIALEJÁTSZÓ

A Vrindamp egy ingyenes multimédia lejátszó és prezentációs szoftver Windows XP-hez. Támogatja az mp3, swf, avi, mpg és a jpg fájlokat. Lehetővé teszi továbbá professzionális fotóprezentációk elkészítését kommentárral, mindössze pár perc alatt!

A Vrindamp a Vrinda projektje. Ingyenes és nyílt forráskódú. Azért fogtunk a szoftver fejlesztésébe, mert hiányzott egy olyan program amellyel egyszerűen lehet profi prezentációkat és diashow-t készíteni. Ezt az egyedi és fontos lehetőséget csak nemrég teremtettük meg, és még sok más ötlet van a program továbbfejlesztésére. Úgyhogy szeretnénk itt ösztönözni az érdekelteket ezzel kapcsolatban, osszátok meg velünk a gondolataitokat és ötleteiteket.

A Vrinda Media Player-t letöltheted itt:

http://www.vrindamp.com


Kérlek írdd meg a véleményed a Vrindampról!

A Vrindamp nyílt forráskódú és ingyenes a GNU Lesser General Public License alatt. Résztvehettek benne és megoszthatjátok másokkal.
A forráskódért és infókért keressetek itt: contactvrindamp.com

*************************************************************Lap tetejére
KÉRDEZD A SZVÁMÍT

Kedves testvéreink, kedves bhakták kérlek fogadjátok hódolatomat!

Gurumaharádzs egy új projektje érhető el online. A webcíme: www.asktheswami.org. Az Asktheswami.org honlap lehetővé teszi, hogy ott kérdéseket tegyünk fel Gurumaharádzsnak, melyekre a válaszokat aztán szintén a honlapon olvashatjuk. Kérdéseitekkel kérlek segítsetek minket egy komoly archívum létrehozásában, hogy azt majd megoszthassuk az egész világgal.

Úgyhogy legyetek vendégeink az www.AskTheSwami.org-on és kérdezzetek. És ne feledkezzetek meg feliratkozni a hírlevélre, mellyel értesültök minden újabb megválaszolt kérdésről és válaszról. S így kapcsolatban maradtok Srila Gurumaharádzs tanításaival.

http://www.asktheswami.org

Köszönettel,
Hare Krsna
Góvardhan dász
infoasktheswami.org

*************************************************************Lap tetejére
KANÁL-FORRADALOM FOTÓGALÉRIA

Kedves Bhakták,

Üdvözlünk a Kanál-forradalom Galériában!

Srila Guru Maharádzs nagyon sok energiát fektetett Medellinben ebbe az egyedülálló projektbe, aminek a neve: Kanál-forradalom. Mindenkit arra kérünk, ossza meg Kanál-forradalomal kapcsolatos anyagait az egész világgal.

Angolul:
http://www.spoonrevolution.com/gallery
Spanyolul:
http://www.larevoluciondelacuchara.org/

A honlapon a képeket és fotókat egy online galériában lehet elérni.
Lehetőség van már az anyagok le- és feltöltésére is...


KANÁL-FORRADALOM FELTÖLTŐ ÉS FTP SZERVER

Kedves Bhakták,

Van már nyilvános FTP és WEB elérésünk a Kanál-forradalom fájlokhoz.
Az tervünk az, hogy összegyűjtsük és megosszunk minden anyagot ezzel kapcsolatban és online elérhetővé tegyük. (videó, audió, dizájn, zene, flash fájlok, stb.) Úgyhogy kérünk, hogyha van bármilyen érdekességed amit szeretnél megosztani, egy FTP programmal megteheted a következő belépési információk segítségével:

FTP elérés
IP-cím: 70.84.62.226
felhasználónév: revolutionofficebap.com
jelszó: amor

Használhatod például a CoreFTP-t vagy más FTP programot.

WEB feltöltés
http://www.spoonrevolution.com/upload

A lap lehetővé teszi kisebb fájlok feltöltését is (<10MB), mint pl fotókat, dizájnokat, dokumentumokat, dalokat a szerverünkre. (Nagyobb fájlokhoz kérünk használjátok inkább a Spoon Revolution FTP szolgáltatását.) Erről a honlapról mások anyagait is letölthetitek.

Haribol és köszönjük a részvételedet!

Szolgáitok,
az Officebap.com csapata.


*************************************************************
Lap tetejére
VRINDANEWS FOTÓGALÉRIA

Kedves Bhakták,

Örömmel jelenthetjük, hogy Ritesh Prabhu segítségével a VrindaNews website immár rendelkezik egy komoly fotógalériával. Több mint 1000 kép, mindössze egy kattintásnyira!http://www.vrindanews.com/photos/

Szolgáitok, a Vrindanews.com csapata.

*************************************************************Lap tetejére
GURUMAHARÁDZS PODCASTING

Kedves Bhakták,
kérlek fogadjátok hódolatomat!

Elindítottunk egy új weblapot, a címe:
http://www.bapcast.org

Ez egy ún. podcasting oldal, Szvámi B.A. Paramadvaiti Maharádzs felvételeinek elérésére, terjesztésére.

Akik még nem hallottak volna a "podcasting"-ról. Hogyha feliratkozol erre a szolgáltatásra, - amely egyébként ingyenes - a számítógépedre vagy az mp3-lejátszódra automatikusan megkapsz minden újabb audio felvételt, mikor mi valamilyen új anyagot elérhetővé teszünk. Nem kell meglátogatnod a honlapunkat vagy audio-fájlokat keresned. Egy podcasting kliens szoftver szükséges, mely mindenféle op-rendszerben működik (Windows, Mac, Linux, Pocket PC és Smartphone). Innen töltheted le a podcasting kliens szoftvert:

és a következő Előfizetési (Subscription) címet add meg:
http://www.bapcast.org/rss.xml

(Két hónapon belül az iTunes (mely Mac-en és PC-n fut) szintén támogatni fogja a podcasting-os áttöltést, mely különösen egyszerűvé teszi új audio felvételek beszerzését - http://www.apple.com/itunes/download)

Célunk, hogy a weblap meglegyen németül és spanyolul is, úgyhogy bárhol is legyen és tartson leckét Gurumaharádzs az anyagok azonnal feltölthetők lesznek egy szerverre, és elérhetők lesznek minden a szolgáltatásra feliratkozott bhaktának. (Mindenki az általa választott nyelven iratkozhat fel.)

Természetesen archívuma is lesz Srila Paramadvaiti Maharádzs leckéinek.

Minden hittestvérünk és bhakta, aki vendégül látja Szvámi Paramadvaiti Maharádzsot és felveszi a leckéit vagy vannak régebbi anyagai, résztvehet a projektben. További információkért ide írhatsz:
imlitalamac.com

Szolgád, Gaura Keshava dász

 
Jelentések | Beszámolók | Tanítások | Lap tetejére