English version English version Nandafalva 30 éves
 
         
 

Keresés a honlapon

Oldal térkép

 


Meghívó Gurumaharádzs
60. vjásza púdzsá ünnepére

"Krsna és képviselője egyek. Ily módon, a lelki tanítómester mindenütt jelen lehet, ahová a tanítványai megidézik. A lelki tanítómester egy elv, nem pedig a test."
A.Cs. Bhaktivédánta Szvámí Prabhupád 1968. május 28-án kelt
Malatihoz írt leveléből.


Kedves magyar Bhakták,

A védikus tradíció szerint a lelki tanítómester dicsőítése és szolgálata elengedhetetlen a tanítvány lelki fejlődése érdekében.

Ezért szeretettel meghívunk 2013. október 12-én Nandafalvára, hogy imádott tanítómesterünk, Sríla Bhakti Álóka Paramadvaiti Maharádzs 60. születésnapját együtt ünnepelhessük.

Szeretettel várunk minden közvetlen és közvetett tanítványt, aki Gurumaharádzs által inspirálódik, hogy együtt dicsőítsük lelki tanítómesterünket. Nagy öröm számunkra látni, ahogyan Gurumaharádzs missziója gyarapodik. Üdvözöljük az egri Vaisnava tanyán megszervezésre kerülő Vjásza Púdzsa ünneplést és egész paramparánk áldását kívánjuk az Aranyavatár tanítványi kör tevékenységéhez. Szeretetteljes ünneplést kívánunk azoknak, akik ott töltik a Vjásza púdzsát és természetesen mi is szeretettel várjuk a Nandafalvára lelki oázisként tekintő ünneplőket!

A Vjásza Púdzsá ünnep programja Nandafalván

12:00 Guru Púdzsá
12:30 Arti
12:45 Felajánlások - felszólaló bhakták felajánlásai Gurumaharádzshoz
Puspándzsali - közös virágfelajánlás
Praszád

Ráadás: kísérletet teszünk arra, hogy interneten bekukkantunk Gurumaharádzs Truly ashramban szerveződő maha Vyásza Púdzsára - Gurumaharádzs személyes jelenlétében.

Kérünk, részvételi szándékod jelezd mihamarabb Madhavinál:
kellar.marta@gmail.com Tel.: 06 70 513 47 07

Gurumaharádzs szolgálatában: a nandafalvi bhakták


 
Programok | Lap tetejére