English version English version Nandafalva 30 éves
 
         
 

Keresés a honlapon

Oldal térkép

 

JÓGAHÉTVÉGÉK ÉS JÓGATÁBOROK

A táborok alatt intenzív gyakorlásra van lehetőség, ezzel megerősíthetjük az alapokat és fejlődhetünk. Cél kiszakadni egy pár napra a megszokott környezetünkből, feltöltődni valamint a többiekkel való társulás lelkesítő lehet a további kitartó gyakorlásra. Azoknak is ajánljuk, akik otthon önállóan gyakorolnak, meg lehet beszélni a felmerülő kérdéseket, ki lehet javítani az esetleges hibákat.

Minderre egy békés és harmonikus környezetben van lehetőségünk a nandafalvi hindu templomnál. A környezet segíti a befelé figyelést, könnyebben ráhangolódunk a gyakorlatokra, a természet közelsége tökéletessé teszi az ellazulást.


Jógatáboraink alatt mindig más van a fókuszban:

  • Csend táborunkat azoknak ajánljuk, akik inkább elcsendesednének, szeretnének a meditációban és lelki gyakorlatokban fejlődni.
  • Méregtelenítő jógahétvégénket azoknak ajánljuk, akik az intenzívebb gyakorlásban merülnének el. Elméletben és gyakorlatban is foglalkozunk a méregtelenítéssel.
  • Jógahétvége - fókuszban a szív. A szív egy központi szervünk, ráadásul a szent írások szerint a lélek a szívben helyezkedik el. Ajánljuk a hétvégét szív és keringési problémákkal (pl. magas vérnyomás) küzdőknek és azoknak, akik ismereteket szereznének a szív csakráról és a hozzá kapcsolódó területekről.
  • 5 napos jógatábor a teljes kikapcsolódásért. A tábor alatt gyakoroljuk az ászanákat, légzőgyakorlatokat, relaxálunk, meditálunk, mantrázunk. Elméleti előadások lesznek jóga filozófiáról és önismeretről.

A táborokról részletes program és egyéb információ:
Szabó Szilvia Jógamájá - szilvi.india@gmail.com

Táborok a korábbi években:
Csend tábor - Méregtelenítő hétvége - Jógahétvége - Jógatábor

 

Hétvégi képzések Nandafalván

Az oktatókról
Jógahétvégék | Indiai klasszikus táncok | Életmódváltó hétvége

Jógahétvégék, elvonulások, indiai klasszikus táncok oktatása a Szeged környéki tanyavilágban, autentikus környezetben, autentikus oktatókkal. Tavasztól őszig - természetesen a természetben.

Információ:
70/40-88-108 - Leveles Zoltán
kapcsolat - programjaink

 

 
Programok | Lap tetejére