English version English version Nandafalva 30 éves
 
         
 

Keresés a honlapon

Oldal térkép

 

JÓGAHÉTVÉGE NANDAFALVÁN
2011. augusztus 26-28.

Sonnerwirth Péter
A nyolcvanas évek végén találkoztam először a jógával, és ez a kapcsolat életreszólónak bizonyult. Első tanárom "Sw. Sivananda yoga" rendszerével ismertetett meg. Jógaoktatói végzettségemet is ebben a rendszerben szereztem. 1995 és 2001 között többször jártam Indiában. Ebben az időszakban ismertem meg a Sw. Satyananda nevéhez fűződő jógarendszert, amihez szakmailag azóta is igazodom. Ugyancsak ebben az időben Ayurvedikus masszázs terapeuta végzettséget szereztem és 2000 óta mint ájurvéda masszázs terapeuta és ayurveda tanácsadó dolgozom. 2002-ben találkoztam spirituális mesteremmel B.A. Paramadvaiti Szvámival akitől bhakti-jóga avatásban részesültem.
A jóga nem a régmúlt idők misztikus gyakorlata, nem elvont tudomány, nem gimnasztika. Jógaóráimon igyekszem hozzásegíteni mindenkit a testi és mentális egészség eléréséhez.

Mottó:
"Visszatalálni önmagunkhoz, meglelni az utat életünk végső célja felé. Ezt nyújtja az mérhetetlen élő tudás, amit egyszerűen csak így nevezünk: jóga."

Ha jelentkezni szeretnél, vagy bármilyen kérdésed van, akkor ide írhatsz:
adidevo@hotmail.com
Mobil: 20/4129385

 

Hétvégi képzések Nandafalván

Az oktatókról
Jógahétvégék | Elvonulások
Indiai klasszikus táncok
| Életmódváltó hétvége

Jógahétvégék, elvonulások, indiai klasszikus táncok oktatása a Szeged környéki tanyavilágban, autentikus környezetben, autentikus oktatókkal. Tavasztól őszig - természetesen a természetben.

 

 
Programok | Lap tetejére