English version English version Nandafalva 30 éves
 
         
 

Keresés a honlapon

Oldal térkép

 2012. ÉVI NYÍLT NAP
A NANDAFALVI HINDU TEMPLOMBAN

2012. július 28-án 16 órától,
Balástya-külterület, Nandafalva - hindu templom


A július utolsó szombatjára eső rendezvény betekintést nyújt a nandafalvi hindu közösség szellemi értékeibe. A hindu templom Szegedt
ől 20 km-re, a balástyai tanyavilágban fekszik. A negyven hektárnyi érintetlen terület közepén álló templom és a körülötte elterülő szentélypark nyugalma évről-évre szép számú látogatónak nyújt lelki feltöltődést.
Az idei nyílt nap is különös kulturális csemegével csalogatja az érdeklődőket. A rendezvény díszvendége Őszentsége Paramadvaiti Maharádzs vaisnava tanító. Túri Virág Réka táncművész és a Parvati odisszi indiai klasszikus tánccsoport
Tíz avatár
c. darabját láthatják az érdeklődők. Az Ausztriából érkező Gabriele Fall Gandharvika gitárművész-énekes vaisnava spirituális zenei feldolgozásokat szólaltat meg. A rendezvényt záró védikus tűzáldozat után az érdeklődők az indiai bazárhangulatba is belekóstolhatnak. Hindu templomi zene mellett vegetárius büfé, hennafestés, reflexológiai bemutató és indiai butik csalogatja a vendégeket. Kiss Katalin előadásában megismerkedhetnek a natúr kozmetikumok házi készítésének titkaival. Kálmán Renáta a reformtáplálkozás történetéről tart előadást. A rendezvény programjaira a belépés díjtalan.

A HELYSZÍN MEGKÖZELÍTÉSE

 A nandafalvi hindu templom Balástyát és Forráskúttal összekötő útról közelíthető meg. Az 5-ös autópályán a 146-os km-nél Forráskút irányába kell lekanyarodni.

INFORMÁCIÓ ÉS KAPCSOLAT:

Nandafalva - hindu templom
6764 Balástya, Tanya 368.

Krasznai Zoltán, tel.: 06 70 339 86 76

 
Programok | Lap tetejére