English version English version Nandafalva 30 éves
 
         
 

Keresés a honlapon

Oldal térkép

 

Önkéntes hétvége púdzsa szemináriummal

 

Kedves Bhakták és Barátok!

A pünkösdi önkéntes nap a vártnál is jobban sikerült. Nem csak az "Életem legszebb napja..." elszólás, és rengeteg sürgés-forgás miatt. Valóban hatékonyan haladtunk a tanyai és templomi munkálatokkal. Ahogyan szóban beszéltük akkor a jelenlevőkkel, most írásban is megerősítem, hogy két hét múlva, azaz

2010. június 18-20-i hétvégén intenzív önkéntes napot szervezünk Nandafalván, ami egybeesik a korábban meghirdetett életmódváltó hétvégével. Az Önkéntes hétvége Nandafalván nagy vonalakban követi az életmódváltó hétvége programját. Új emberek is várhatók a hétvégére. Kenyérsütés mellett (amikor is elárulok egy féltve őrzött kenyérsütési titkomat, de csak a segítkezőknek...), Bhagavad-gítá verseket tanulunk, melyeket alaposan ki is tárgyalunk. Persze a hétvége fő programja az önkéntes szolgálat.

A következő tennivalók közül válogathatsz majd: kemping beüzemelése és karbantartása, sorompó készítése a kempinghez, a nézőtér lenolajazása, a nandafalvi "öreg-ház" külső és belső festése, a konyha külső festése, az új éléskamra hőszigetelése és festése, templomkert, veteményeskert és hasonlók, csak hogy néhányat említsek a rengeteg, rengeteg tennivalóból...

Péntek este finom vacsorával várunk Benneteket. A program szombat hajnali 5 órakor kezdődik kenyérsütéssel! A 6-os arti után dzsapa meditáció, majd 7 órakor verstanulás. Reggeli után, azaz, 9 órától ebédig: hajtós és kemény szolgálat! A rövid ebéd után, esti artiig folytatjuk a munkálatokat.

Az esti program után, este 7 órától pedig PÚDZSÁ-SZEMINÁRIUM 2. rész. Azoknak is ajánlom, akik az első részen nem tudtak részt venni... A púdzsá szertartás gyakorlásán kívül a második, azaz a brahmin- avatás fontosságáról is esik szó. Mindenképpen hasznos lehet azoknak, akiknek nincs még második avatása, vagy nemrég kapták.

A vasárnap délelőtti teendők után közös ebéddel koronázzuk meg az önkéntes hétvégét.

Kérlek, mindenképpen jelezd nekem részvételi szándékod június 13. éjfélig!

Sri Sri Guru és Gauranga szolgálatában: BA Haridzsan d.

Tel.: +36704595875

 

 
Programok | Lap tetejére