English version English version Nandafalva 30 éves
 
         
 

Keresés a honlapon

Oldal térkép

 

VILÁGBÉKE-FESZTIVÁL
A NANDAFALVI HINDU TEMPLOMBAN

 

Balástya-Nandafalva Hindu templom,
2011. július 30. 17 órai kezdettel

Július utolsó szombat estéjén béke-áldozatot mutatnak be Nandafalván. A hindu tűzáldozat bemutatása mellett jógáznak, indiai lepényt sütnek, táncolnak és énekelnek a Világbékéért. A fesztivál látogatói kedvükre csemegézhetnek a bőséges programkínálatból: ájurvédikus masszázsbemutató, hennafestés, bio-kozmetikum bemutatóműhely, előadások és filmvetítés.

Varga Csaba ősműveltségkutató a magyar és az indiai nyelvek rokonságáról tart előadást. Fellép Bereczky Szilvia a Szegedi Nemzeti Színház énekművésze is. Az egri Vrinda Jógastúdió a belső és külső béke összefüggésére mutatnak rá a bemutatásra kerülő jógagyakorlatokkal. Paramadvaiti Szvámi hindu szerzetes békéről szóló gondolatai után a nandafalvi leánykórus hangolja rá a közönséget a békeáldozatra.
A Parvati tánccsoport táncelőadással tiszteleg a Világbéke előtt.
Az egy órás rendezvény végén a kagylókürt felhangzásával kezdetét veszi majd a védikus tűzáldozat. A béke-áldozat során minden vendég dobhat majd néhány szem nandafalvi bio-búzát a béke tűzoltárába.

Az áldozat után levetítik Tóth Tamás „Guru” c. filmjét, melynek indiai forgatásában a nandafalvi közösség is közreműködött.

Az esti programot megelőzően 3 órától várják azokat a vendégeket, akik ki szeretnék próbálni az Ayurliget ingyenes ájurvédikus masszázsát, a hennát, lepénysütést vagy meg szeretnék ismerni a bio-kozmetikum gyártás titkait. Az egész rendezvényre a belépés díjtalan.

 

Tájékoztatás:
Krasznai Zoltán
Tel.: 06 70 339 86 76

Programismertető letöltése:


 
Programok | Lap tetejére